Szikra

2020-ban indítottuk "Szikra" elnevezésű interjúsorozatunkat, melynek célja, hogy a Magyar Léptek cikkein keresztül ne csak múltbéli nagyjaink tevékenységét és életét ismerhessétek meg, hanem olyan jelenkori fiatal tehetségekét is, akik szó szerint kipattintották a szikrát és munkájukkal nap mint nap hozzájárulnak ahhoz, hogy jövőnk is legalább olyan fényes lehessen mint amilyen a múltunk volt. Olyan fiatal vállalkozókat, művészeket, hétköznapi hősöket kívánunk majd bemutatni nektek, akik nem csak természeti kincseink, hanem kultúránk iránt is mélyen elkötelezettek és természetesen valamilyen módon kapcsolódnak a természethez.  

 

Magyar Léptek (ML): Köszönöm Attila, hogy elfogadtad a felkérésünket. Azt hiszem, elárulhatom az olvasóknak, hogy gyerekkorunk óta ismerjük egymást és Dobogókő környékét széltében-hosszában gyerekcipőben körbejártuk. Megmaradt nálad a kirándulás, az utazás szeretete?

Névjegy: 2012-ben végzett jogászként. Első vállalkozását 17 évesen indította, amely BOOM Party néven évek óta az ország egyik legnagyobb éjszakai disco rendezvényekre szakosodott cége. Az évek során felépült, kezdeti vállalkozásáról elnevezett BOOM Csoport cégcsoportnak társtulajdonosa, mely mára szerteágazó üzleti tevékenységet visz a...